• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z loginem
#1
Często gram na loginie jaku36 ale zdarza się że, że host serwera mnie wywala. Kiedy chce się wlogować ponownie, wyskakuje mi info że ten nick gra. Prosze o sprawdzenie tego problemu. zawsze tak stoi info kilka minut i mnie wpuszcza. Jeżeli jest to problem hosta to prosze mnie poinformować, to się przyzwyczaje. Jeśli jednak to inny gracz siedzi z moim loginem prosze o rozwiązanie lub poproszenie go o zmiane loginu.
#2
Najprawdopodobniej masz problemy z internetem (chyba zbyt duży ping)
Niedostępny
#3
(11.09.2018, 21:21)Ymies napisał(a): Najprawdopodobniej masz problemy z internetem (chyba zbyt duży ping)

nie sądze mam ping zazwyczaj 30 ms i mam światłowód do działki 50 Mb na sekunde jest tak szybki że film ponad 2Gb w 5 min schodzi

zrobiłem teraz test i mam ping 13 ms, mam 55 Mb pobierania i prędkość wysyłania 6 Mb
#4
(11.09.2018, 21:49)jaku36 napisał(a):
(11.09.2018, 21:21)Ymies napisał(a): Najprawdopodobniej masz problemy z internetem (chyba zbyt duży ping)

nie sądze mam ping zazwyczaj 30 ms i mam światłowód do działki 50 Mb na sekunde jest tak szybki że film ponad 2Gb w 5 min schodzi

zrobiłem teraz test i mam ping 13 ms, mam 55 Mb pobierania i prędkość wysyłania 6 Mb

Mi też się to czasem robi, po prostu wejdź na inny serw lub survi i potem wejdź na alnera...
"I choć nie mam Cię na co dzień, codziennie mam Cię w głowie"❤
#5
Może zmiana launchera pomoże.
Niedostępny
#6
więc to chyba wina hosta, lauchera nie zmienie bo mam na min mody i shaderpacki, oraz ustawiałem ilośc ramu na 4 giga. dzięki za ustalenie problemu.
#7
Masz coś z netem i tyle.
Zamykam.
Niedostępny


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group. Motyw zaprojektowany przez przez m0ckingbird © 2015-2019.